De hardloopgids

De hardloopgids

15 april 2020 0 Door Berry Veldkamp

In de hardloopgids zal ik gaan schrijven over hardloopkleding, hardloopschoenen, accessoires en loopschema’s. Ik zal hier een beknopt overzicht proberen te creëren door over de verschillende onderwerpen tips voor (beginnende) hardlopers te geven.

Wat heb je nodig om te kunnen hardlopen? Eigenlijk bijna niks. Een paar schoenen is prettig, maar niet per se noodzakelijk. Comfortabele kleding waar je lekker in kan lopen? In principe ook niet noodzakelijk, maar wel zo fijn voor de mensen om je heen. Eigenlijk ben je er dan wel. Veel meer dan schoenen en kleding heb je niet nodig om een rondje te lopen.

Zo werkt het natuurlijk niet helemaal. Tegenwoordig hebben we een enorme keuze aan loopschoenen, hardloopkleding en (hardloop)gadgets. Daarnaast kunnen we kiezen uit allerlei verschillende trainingsschema’s en bijbehorende trainingen. Wat werkt het best voor jou?

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, die voor jou goed voelen, heb ik dit deel van de website ontworpen. De hardloopgids is er om jou te helpen. Hier vind je tips met betrekking tot schoenen, kledij, gadgets en schema’s. Klik op onderstaande links om naar het bijbehorende artikel te gaan, waar je meer te weten komt over alle keuzes die je kan maken.

Ik ben op zoek naar een hardloopschema.
Welke schoenen moet ik hebben?
Wat voor kleding kan ik het beste dragen?
Over het hardloophorloge en andere gadgets.
Ik heb vandaag eigenlijk geen zin. Zal ik wel gaan?
Ik ben op zoek naar extra motivatie.

Achter elke link staat een artikel klaar, waar je tips vind voor (beginnende) hardlopers. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen of opmerkingen hebben over de verschillende onderwerpen, neem dan zeker even contact met me op via het contactformulier.

Je kan me sinds kort ook volgen op Instagram!